Meny

Aabrekk får trolig treneransvaret i Aalesund

TAR SANNSYNLIGVIS OVER: Den tidligere Sogndal-treneren Harald Aabrekk, som den seneste tiden har vært talentspeider i Aalesund, tar med stor sannsynlighet over som hovedtrener for sunnmørsklubben. Arkivfoto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Harald Aabrekk går etter all sannsynlighet fra å være speider til å bli hovedtrener i Aalesund. Sunnmørsposten skriver at det skal være styrets beslutning.

Da 58-åringen ble lansert som Jan Jönssons erstatter i forrige uke, ville han ikke si så mye om det, men situasjonene skal ha forandret seg de siste dagene. Alt tyder nå på at han kommer til å få jobben, og fotballeksperten Lars Tjærnås mener det vil være et godt valg.

– Med Aabrekk vil laget få en trener som er spesielt flink til å utvikle enkeltspillere. Det bør være i tråd med klubbens filosofi nå som det kommer opp en del unge og spennende spillere, sier Tjærnås til smp.no.

Han legger til at Aabrekk kjenner klubben og menneskene som sitter i nøkkelposisjoner godt. Personkjemien og kommandolinjene bør være gode, og det er undervurderte suksesskriterier, mener Tjærnås.

Aabrekk ville ikke si noe om han hadde fått tilbud da Sunnmørsposten snakket med ham i forrige uke, men nå skal det ligge et tilbud på bordet.

– Vi er kommet dit at vi har god kontroll på situasjonen, sier styreleder Kjell Tennfjord, men også han holder kortene tett til brystet foreløpig.

Likevel det går mot Harald Aabrekk som ny trener i Aalesund.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus