Meny

Høgh: – Ingen god kjemi med Rekdal

Nicolai Høgh hevder selv han er ferdig i Vålerenga. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danske Nicolai Høgh anser seg ferdig med Vålerenga og hevder forholdet til trener Kjetil Rekdal er én av årsakene.

Den danske forsvarsspilleren har slitt med lite spilletid i VIF de siste månedene, og i et intervju med danske tipsbladet.dk innrømmer 31-åringen nå at han er på klubbjakt.

– Jeg må vekk fra Norge. Det kan selvfølgelig bli Danmark, jeg var i kontakt med en dansk klubb i sommer, men det klubbskiftet ble det ikke noe av. Akkurat nå har jeg mottatt et tilbud fra en klubb sørfra, som jeg tygger litt på, sier Høgh til nettstedet.

At dansken har et par frustrerende måneder bak seg i Oslo-klubben, legger han ikke skjul på.

– Treneren har ikke vært tilfreds med mine prestasjoner, og det gjorde han klart for meg på et møte. Siden har jeg ikke spilt. Det er fair nok. Det må jeg ta til meg. Jeg tror at det er forsvaret her i Vålerenga han har vært misfornøyd med, også har han valgt å la det gå ut over meg, sier Høgh.

Les også: Dansk forsvarer til VIF

31-åringen omtaler videre kjemien mellom han selv og trener Rekdal som dårlig.

– Det har aldri vært den beste kjemien mellom meg og Kjetil. Jeg tror vi kom skjevt ut fra start av, og så har det liksom aldri løst seg. Han er mer manager enn trener, så han viser seg ikke så mye. De gangene vi har snakket sammen, har ikke kjemien vært god, sier han.

Høgh spilte 14 av kampene i årets eliteserie for Vålerenga.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus