Heidi Løke gjør landslagscomeback

COMEBACK: Heidi Løke gjør comeback for Norges håndballandslag. (Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix)
COMEBACK: Heidi Løke gjør comeback for Norges håndballandslag. (Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix)

Heidi Løke avslutter landslagspausen og er høyaktuell for en plass i Norges tropp til håndball-EM i desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i juli at den viktige strekspilleren kunngjorde at hun tok en midlertidig pause fra landslaget. Györ-proffen uttalte da at hun fortsatt var motivert for å spille for Norge, men at hun måtte prioritere familien.

Dermed trodde de fleste at Løke ikke var aktuell for håndball-EM i Ungarn og Østerrike. Men nå er hun klar for å ikle seg den røde Norge-drakten igjen.

– Jeg gleder meg veldig til å spille EM i Ungarn. Det blir en stor opplevelse med fantastiske fans på tribunene, sier Løke til handball.no.

Støtte

Løke sto over både sommersamlingene med landslaget og Golden League-kampene i Danmark tidligere i oktober. Da synes hun det var tungt å bare kunne se på.

– Det var rett og slett trist ikke å være med, så jeg er veldig glad for å kunne komme tilbake på laget. Støtten fra familien har vært viktig for meg for å kunne fortsette på landslaget. Den er jeg helt avhengig av, sier hun.

Kraftstreken har vært en nøkkelspiller for Norge i flere år. I 2011 ble hun kåret til verdens beste håndballspiller.

– Gledelig

EM-avkastet tas om drøyt seks uker. Da er Løke høyst sannsynlig med for Norge.

– Det er gledelig at hun har lyst og mulighet til å være med på laget, og det er flott for oss å ha tilgang til de beste spillerne. Så vet vi at det var viktig at Heidi fikk tid og ro til å få orden på praktiske ting for å komme tilbake, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Norge møter Romania, Ukraina og Danmark i gruppespillet i EM.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus