Pedersen vil vekk fra Vitesse

Marcus Pedersen har fått flere sjanser på landslaget, tross manglende fast spilletid på klubblagene sine. (Foto: Vegard Grøtt /  NTB Scanpix)
Marcus Pedersen har fått flere sjanser på landslaget, tross manglende fast spilletid på klubblagene sine. (Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix)

Landslagsspiller Marcus Pedersen ønsker å forlate Vitesse til fordel for en annen klubb på permanent basis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

24-åringen reiste til den nederlandske klubben fra Strømsgodset i 2010. Siden den gang har han vært utlånt til tre klubber: Vålerenga, danske OB og Barnsley.

Denne sommeren har han vendt «hjem» til Nederland, men Pedersen føler ikke at han har tillit hos trener Peter Bosz. Da er en overgang løsningen.

– Det er større sjanse for at jeg forsvinner nå enn det var for to-tre dager siden. Nå regner jeg med at det kommer til å skje noe i dette overgangsvinduet, sier Pedersen til VG.

Angrepsspilleren har kontrakt ut 2015-sesongen med Vitesse, men ønsker ikke en ny låneperiode fram til kontrakten løper ut.

– Det (utlån) kommer ikke til å skje. Det er 100 prosent sikkert. Jeg er ikke interessert i å spille fem minutter på slutten av kampene. Det går ikke lenger, sier Pedersen til avisa.

Personvernpolicy