Solskjær advarer storklubbene

VIL IKKE SELGE: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær ønsker ikke å gi slipp på sine stjernekeeper David Marshall. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
VIL IKKE SELGE: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær ønsker ikke å gi slipp på sine stjernekeeper David Marshall. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Flere klubber skal være ute etter Cardiff-keeper David Marshall, men manager Ole Gunnar Solskjær sier han vil strekke seg langt for å beholde 29-åringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wales Online skriver at klubber som Arsenal, Tottenham og Celtic skal være interessert i Marshall.

– Vi har ikke fått noen bud på David og for å være ærlig har jeg ikke lyst til at det skal komme, sier den norske manageren.

Etter nedrykket fra Premier League kan Cardiff miste spillere som Steven Caulker, Gary Medel og Frazier Campbell, men Solskjær er svært lite interessert i å miste Marshall.

– David var fantastisk i fjor. Han var den beste keeperen i Premier League. Jeg håper å overtale ham til å bli. Det er opp til meg å selge ideene mine til ham. Jeg vet han liker seg i klubben og er etablert i området, sier Solskjær.

Marshall ble hentet for rundt fem millioner kroner i 2009, men følge den walisiske avisen skal Cardiff ha satt en prislapp på 150 millioner kroner på 29-åringen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus