8. juni 2015: Norge-Sverige

Zlatan kommer til Ullevaal

TIL ULLEVAAL: Sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic blir trolig den store attraksjonen når Sverige gjester Norge til landskamp på Ullevaal 8. juni 2015. (Foto: Benoit Tessier / Reuters / NTB scanpix).
TIL ULLEVAAL: Sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic blir trolig den store attraksjonen når Sverige gjester Norge til landskamp på Ullevaal 8. juni 2015. (Foto: Benoit Tessier / Reuters / NTB scanpix).

Zlatan Ibrahimovic og resten av det svenske fotballandslaget gjester Ullevaal stadion 8. juni neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed får Norge en mulighet til å revansjere 2-4-tapet fra i fjor, da Sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic viste seg fra sin beste side.

Samtidig får Per-Mathias Høgmos menn en god motstander i en viktig test før Norge går inn i de siste og avgjørende kampene i EM-kvalifiseringen.

– Naboduell mot Sverige er en klassiker. Svenskene er ranket på nivå to, og dette blir en attraktiv kamp både sportslig og publikumsmessig. Det er også veldig gunstig for oss å spille kampen mot Sverige som en god test og oppkjøring inn mot VM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan, sier landslagssjef Høgmo til fotball.no.

Også Sveriges landslagssjef Erik Hamrén gleder seg til kampen som spilles på Ullevaal 8. juni 2015.

– Denne kampen ser jeg fram til. Vi hadde en bra match mot Norge på Friends Arena i sommer og en returkamp såpass tett innpå blir spennende. Spesielt siden Norge har en ny landslagstrener. Etter mine år i Norge har jeg en spesielt god følelse for landet, og det skal bli trivelig å komme tilbake. Dessuten skal det bli morsomt å måle krefter mot Høgmo, sier Hamrén.

Sist gang Sverige gjestet den norske landslagsarenaen var i 2002. Den gang endte nabooppgjøret 0-0. Lagene møttes også i Stockholm i 2005. Da vant Norge 3-2 etter scoringer av John Arne Riise, Thorstein Helstad og Steffen Iversen.

Personvernpolicy