Meny

Berger mistet medaljemuligheten etter fall

Tora Berger gikk inn til 15.-plass på fellesstarten i OL. Et tidlig fall ødela hennes sjanser. (Foto: Heiko Junge, NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fallet i utforkjøringen før det var gått én kilometer ødela Tora Bergers fellesstart i OL mandag.

En ting var fallet, men etter at hun kom seg opp igjen måtte hun vente lenge før hun kom seg inn i løypa igjen for ikke at andre skulle falle. Da hun kom i gang igjen var hun langt bak, og det var ikke lett å komme opp igjen.

Berger lå på 2.-plass da hun falt helt av seg selv.

– Hva skjedde?

– Jeg kom i litt for stor fart i forhold til hun foran, og jeg vurderte om jeg skulle legge meg på utsiden eller innsiden. Jeg fant ut at det var for liten plass på inner'n, og så skar skien i en annen retning og jeg mistet kontrollen, sa Berger.

Der og da trodde ikke Berger at løpet var kjørt. Hun sier at hun ikke slo seg, og mente at hun kunne ta igjen det tapte om hun ikke stresset for mye.

– Det gikk bra med meg. Men jeg var veldig usikker på hvordan det hadde gått med børsa, for den ene reima hadde løsnet. Jeg fikk tilbakemeldinger på førsterunden om at våpenet så greit ut, og da jeg skjøt fullt hus på første liggende var det fallet glemt, sa Berger.

Med bomskudd på annen og tredje skyting var det definitivt gjort. Det ble 15.-plass, 1.42,2 minutter bak vinneren Darja Domratsjeva.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus