Meny

Flatland: – En festdag for Tiril

Ann Kristin Aafedt Flatland ble nummer 25 på fellesstarten mandag. Hun gledet seg stort over lagvenninne Tiril Eckhoffs bronsemedalje. (Foto: Heiko Junge, NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg så før sesongen at hun kom til å bli sterk, sa Ann Kristin Aafedt (31) Flatland om bronsejenta Tiril Eckhoff (23).

Flatland skjøt selv to bom og endte nede på 25.-plass av de 30 startende på mandagens fellesstart i skiskyting i Sotsji-OL.

Det hadde mindre betydning.

– Dette er en festdag for Tiril. Vi skal glede oss over det. Jeg så før sesongen at hun kom til å bli sterk. I dag gjorde hun et fantastisk bra løp, og jeg synes at hun tok bronsen fortjent, sa Flatland.

Eckhoff skjøt én bom og tok bronsen i spurt med tyske Evi Sachenbacher-Stehle (33). Darja Domratsjeva tok sitt tredje gull på rad i Sotsji, og tsjekkiske Gabriela Soukalova tok sølvet. De to første var i en egen klasse.

– Det er fantastisk å ta bronse i en fellesstart i OL. Tiril har vært god gjennom hele sesongen, og hun har jobbet knallhardt for å komme dit hun er. Tiril har utviklet seg gradvis, tatt steg for steg og har mange år framfor seg, sa Flatland.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus