Meny

Kryptisk Carlsen lover gladmelding

Populære Magnus Carlsen. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

La ut mystisk melding på Facebook.

Magnus Carlsen lader for tiden opp til sin neste sjakkturnering i Sveits, men det er trolig ikke det eneste sjakkesset har på gang:

«Jeg planlegger noe spennende for sjakkverden. Jeg gleder meg til å dele nyheten med dere snart», skriver Magnus Carlsen på sin Facebook-side.

I kommentarfeltet spekulerer folk i hva Carlsens gladnyhet kan være: Skal han spille i en storflim? Eller kanskje han skal spille sjakk mot en maskin?

Carlsens manager Espen Agdestein ønsker ikke å kommentere verdensmesterens Facebook-melding overfor ABC Nyheter på nåværende tidspunkt. 

Magnus Carlsen har blitt svært populær både i inn- og utland etter han vant over Vishy Anand i fjor.

Les også: Magnus Carlsen lærer Zuckerberg sjakk

Nylig gjestet han NRK-talkshowet Skavlan, hvor han slo Microsoft-grunnlegger Bill Gates i løpet av kort tid. Dette er ikke den eneste kjente personen Carlsen har blitt observert med i det siste. For snaue to uker siden spilte han også sjakk med Facebook-gründer Mark Zuckerberg.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus