Meny

Hareide kobles til Malmö-jobben

LEDIG: Åge Hareide kobles til den ledige trenerjobb i Malmö FF. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge svenske Expressen er Åge Hareide blant kandidatene til å bli trener i Malmö. Nordmannen sier han er interessert i jobben.

Ett år etter avskjeden med Helsingborg kan Hareide havne hos den sørsvenske rivalen. Han er med på klubbens liste over mulige trenere og er selv interessert, skriver Expressen.

– Ringer Malmö FF, lytter jeg. Alle trenere vil ha sjansen til å ta et lag til mesterligaen. Det er det mest fantastiske som finnes, sier 60-åringen til avisen.

Malmö gikk nylig til topps i Allsvenskan, men trener Rikard Norling søkte nye utfordringer. Denne uken ble han presentert som Rune Skarsfjords erstatter i Brann.

Hareide ble hentet til Helsingborg på korttidskontrakt da klubben skulle ut i Europa i 2012. Han ser for seg at en retur til svensk fotball er aktuelt.

– Jeg liker svensk fotball. Kulturen dere har er bedre enn den i Norge. Den er mer forankret, og det er mye dypere røtter i svensk fotball. I Norge tror man at man kan bygge Rom på en dag, men det kan man ikke, sier Hareide.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus