Høgli groggy etter Hangeland-møte

BORTE: Midt i klynga av Røde Kors-personell ligger en skadet og omtåket Tom Høgli. Kaptein Brede Hangeland likte dårlig det han så. (FOTO: Corneliuis Poppe/NTB Scanpix)
BORTE: Midt i klynga av Røde Kors-personell ligger en skadet og omtåket Tom Høgli. Kaptein Brede Hangeland likte dårlig det han så. (FOTO: Corneliuis Poppe/NTB Scanpix)

Brede Hangeland likte ikke det han så da lagkameraten Tom Høgli ble båret ut av Ullevaal stadion etter 70 minutter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høgli var trolig borte i noen sekunder etter å ha pådratt seg hjernerystelse etter et ublidt møte med forsvarskollegaen.

Les også: Billige dødballmål irriterer Hangeland

– Jeg tror dessverre det var jeg som hoppet inn i ham i en hodeduell. Det så litt stygt ut i en periode, men jeg er glad for at han er oppe og går igjen. Det så ikke ut som det var så alvorlig som fryktet, sa Hangeland til NTB.

Han forsto ikke alvoret med en gang.

– Jeg er ikke sikker på om han var borte, for jeg var ikke helt oppi ham med en gang etterpå. Da jeg så ham så han definitivt bevisst ut, men det er ikke noe spesielt hyggelig når noen holder rundt nakken hans. Han så groggy ut, fortalte landslagskaptein Hangeland etter sin A-landskamp nummer 87.

Les også: Drillo fullfører kvalifiseringen uansett

Les også: Espen Ruud tar på seg skylda

– Det ser ut som han mistet bevisstheten en kort stund. Han fikk et slag i bakhodet. Jeg vil tro han er ute av spill i en til to uker, men det kan gå lengre tid, sier landslagslege Thor Einar Andersen til NTB.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus