– Tarik: Vi kan vinne gruppa

Tarik Elyounoussi under fotballandslagets trening på Friends Arena i Stockholm tirsdag ettermiddag. Norge møter Sverige til privatlandskamp onsdag kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Tarik Elyounoussi under fotballandslagets trening på Friends Arena i Stockholm tirsdag ettermiddag. Norge møter Sverige til privatlandskamp onsdag kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Tarik Elyounoussi gleder seg til høstens kvalifiseringskamper. Han mener kampen om en VM-plass er langt fra over.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag trente landslagsguttene på Sveriges landslagsarena i Solna utenfor Stockholm. I onsdagens kamp starter Elyounoussi etter all sannsynlighet på Norges venstre kant.

– Jeg gleder meg. Sverige er et godt lag med bra spillere, og selv om det er en treningskamp er den viktig. Med en god prestasjon kan vi ta med oss selvtillit inn i neste kamp, sier Hoffenheim-proffen til NTB.

Etter Sverige-kampen venter fire viktige VM-kvalifiseringskamper. Først ut er Kypros og Sveits hjemme på Ullevaal. Elyounoussi er optimist før Brasil-billettene skal deles ut.

– Det er absolutt ikke kjørt. Vi har fire kamper igjen, tre av dem på Ullevaal. September blir nok veldig avgjørende med de to kampene.

– Slår vi Kypros, blir det en veldig, veldig morsom kamp mot Sveits. Og slår vi Sveits, ja, da kan vi kanskje vinne gruppa også. Alt kan skje, og det er fortsatt muligheter, sier 25-åringen.

I nåværende tropp er han en av de mer erfarne. At landslagssjef Egil Olsen har plukket ut ni spillere fra sommerens U21-tropp i EM, synes Tarik bare er morsomt.

– Ja, det er det absolutt. Friskt blod og sultne unggutter er bra for gruppa, sier han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus