Meny

Riise: - Det har vært opp og ned for meg

NEDTUR: Riise hevder han kunne prestert bedre i 2012-2013-sesongen - det vil mange også si om bilkjøringen hans. Her har han nettopp fått parkeringsbot i sentrum av Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å ikke være fast på klubblaget var «skuffende», sier John Arne Riise om sesongen som var.

Fulham-spilleren har de siste ukene blitt vant til å havne på fjernsynsskjermen og avissidene for grunner som handler om alt annet enn prestasjonene hans på banen.

Først fordi han trakk seg på landslaget, så fordi han inngikk en personlig avtale med et utenlandsk spillselskap.

Les også: Riise provoserer - igjen

Mellom august og mai er det likevel fotballspilleren, og ikke kjendisen, Riise som er å se i media i løpet av Premier League-sesongen. I sesongen som ble avsluttet for noen uker siden, spilte Riise 28 ligakamper - og det var ikke tilfredsstillende.

– På et personlig plan var sesongen en blandet opplevelse. Jeg føler jeg startet sesongen bra, men jeg fikk en liten skade rundt jul og var etter det inn og ut av laget. Det var skuffende, sier Riise til Fulhams egne nettsider.

Les også: Riise i ny Twitter-storm

– Neste sesong skal bli den beste

– Det beviser bare at en må jobbe hardt hele sesongen. For meg var det altså en sesong som gikk opp og ned, fortsetter han.

Storebror Riise har blant annet vunnet Mesterligaen med Liverpool og den franske serien med Monaco i det som står igjen som en svært dekorert karriere.

Likevel håper han på sin beste sesong noensinne i 2013-2014.

– Nå tar vi en lengre pause, men de siste to ukene av ferien min skal jeg trene veldig hardt for å komme tilbake til sesongoppkjøringen med laget i god form. Jeg vil at neste sesong skal bli den beste, både for meg personlig og for laget.

Les også: Riise på snarvisitt hos Drillo og co.

Les også: – Derfor slo jeg Riise med en golfkølle

– Det var ikke godt nok

Fulham endte forrige sesong på en 12. plass, og venstrebacken er langt fra fornøyd med hele sesongen sett under ett.

– Vi fikk en god start på sesongen, men så kom en lang periode uten seier. Etter det slo vi tilbake igjen og begynte å klatre på tabellen, men de siste syv eller åtte kampene, med unntak av den siste kampen mot Swansea, var ikke gode nok.

– Vi var veldig skuffet over hvordan sesongen sluttet. Vi må jobbe hardt i sommer - det er store rom for forbedringer, avslutter han.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus