Meny

Skullerud «i garderobetaket» etter England-triumf

GLAD: Norges landslagssjef Tor Ole Skullerud får en klem av en i den norske leiren etter kampen mellom England og Norge i U21-EM i fotball på Ha Moshava stadion i Petah Tikva i Israel lørdag. Norge vant 3-1. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

U21-sjefen gikk nærmest bananas etter at Norge sendte flere feterte Premier League-stjerner ut av U21-EM.

Etter 3-1 over England sørget de norske U21-gutta for at Stuart Pearce´elever ikke lenger har noen mulighet til avansement.

I garderoben etter kampen var det energisk norsk landslagssjef som fortalte hva han mente om de norske spillernes innsats.

- Jeg skal ikke si så mye, for da begynner jeg bare å grine, var åpningsreplikken til Skullerud før han begynte hyllesten av sine egne spillere. (se video lenger ned i artikkelen)

Norge møter Italia tirsdag og har gode muligheter til avansement til semifinalen. Med seier eller uavgjort er Norge garantert videre. Med tap går Skullerud og co. videre dersom Israel ikke slår England. Ved israels triumf over England vil målforskjellen mellom Norge og Israel bli avgjørende for hvilke lag som møter Spania og Nederland i de forestående semifinalene.

Se Tor Ole Skulleruds tale til U21-gutta etter seieren over England her:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus