Moen får høre det etter Balotelli-utvisning

RØDE MARIO: AC Milan-spilleren hadde vansker for å tro av Svein Oddvar Moen var seriøs da nordmannen dro det røde kortet opp av lommen. Foto: EPA/FILIP SINGER.

Svein Oddvar Moen får langt fra toppkarakter i italienske aviser etter sitt røde kort til Mario Balotelli fredag.

Den norske dommeren sendte den stadig kontroversielle spissen av banen i 0-0-kampen mot Tsjekkia.

Balotelli ble tildelt sitt andre gule kort 27 minutter ut i 2.-omgangen - det første kom bare fire minutter tidligere.

Gazzetto dello Sport gir Moen en femmer (skala 1-10) for innsatsen. Avisen mener dommeren var for alt for streng på et av de to gule kortene.

I kjent stil raste Balotelli etterpå. Han tok sin frustrasjon ut på veggene i spillertunnelen, og TV-bildene fra RAI viste at Balotellis temperament fortsatt i perioder er uregulerbart.