Meny

Moren til Walcott skjeller ut England-treneren før Norge-møtet

LANDSLAGSMANN: Theo Walcott, her før kampen mot Brasil forrige uke, har representert England på U16-, U17-, U19-, U21- og seniornivå. Det holder ikke for Stuart Pearce. Foto: AFP PHOTO/Yasuyoshi CHIBA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Kallenavnet «Psycho» sier alt, skriver Lynn Walcott om Englands U21-trener Stuart Pearce.

England fikk en alt annet enn vellykket start på U21-EM på onsdag.

0-1 for Italia fikk de fleste til å slakte Stuart Pearces elever, og laget trenger nå sårt poeng når de møter Norge lørdag ettermiddag.

Les også: Skullerud drømmer om å slå ut England

Tok ut frustrasjonen på Walcott

Etter tapet i åpningskampen, var Pearce, som i sin spillende karriere gikk under kallenavnet «Psycho», alt annet en blid. Flere av Englands beste spillere var ikke med mot Italia på grunn av forpliktelser med seniorlaget, og det fikk treneren til å se rødt.

En som fikk unngjelde var Arsenal-spiller Theo Walcott, som ikke har spilt for U21-laget på godt over seks år.

– Man trenger bare å se på utviklingen til Walcott. Han var med til VM i 2006. Siden da kunne han ha spilt i et verdensmesterskap til, et europamesterskap, tre U21-EM, to U21-VM og OL.

– I løpet av de årene tror jeg han bare har spilt fem og en halv mesterskapkamp, sier han ifølge The Mirror.

Det gjorde ikke mamma Walcott glad. På Facebook-kontoen sin lar hun Pearce høre det.

– Jeg beklager, men «Psycho» snakker tull (kallenavnet hans sier alt). Theo har ofte hatt korte sommerferier for å kunne spille både a - og U21-landslagskamper.

Les også: Konradsen offensiv før England-kampen

–Dårlige unnskyldninger, Pearce!

Spillere som Tom Ince, Wilfried Zaha og Danny Rose var ikke med i åpningskampen mot Italia, noe som gjorde Pearce frustrert av å ikke ha en full tropp å kunne velge fra.

Dét føler Lynn Walcott har lite eller ingenting med sin sønn og gjøre, og sammenligner Theos situasjon med en av hans kolleger på Arsenal-midtbanen.

– Spillere som Oxlade-Chamberlain slipper dette her og kan gå til det ene eller det andre mesterskapet - jeg tror FA (Det engelske fotballforbundet) gjorde feil i Theos tilfelle.

– Jeg har aldri hørt om at han skal ha sagt nei til å spille for England noen gang. Dårlige unnskyldninger fra Pearce!, avslutter moren.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus