Tredje uavgjort for Stabæk

MISFORNØYD: Stabæk-trener Petter Belsvik er neppe fornøyd med starten på sesongen ettersom Stabæk kun står med tre poeng på tre kamper. Foto: Anders Hoven.

Stabæk har startet tilværelsen i 1. divisjon med tre uavgjorte kamper på rad. Lørdag spilte bærumslaget 2-2 borte mot Kongsvinger.

Gjestene måtte spille nesten hele annen omgang med én mann mindre. Stian Sortevik fikk et direkte rødt kort for en stygg takling på Morten Hæstad i det 50. minutt.

Mads Stokkelien ga Stabæk ledelsen fra straffemerket etter 35 minutter. På overtid til pause sørget Olav Tuelo Johannesen for 1-1 etter et frispark. Ballen gikk i tverrliggeren og ut, men den var innenfor og dommeren blåste for scoring.

Selv om Stabæk fikk en spiller utvist tidlig i annen omgang, tok bortelaget likevel tilbake ledelsen. Fra spiss vinkel satte Franck Boli inn 2-1 etter 67 minutter. Like etterpå utlignet Johannesen med et straffemål.

Stabæk har tre poeng etter like mange kamper. Laget rykket i fjor ned fra eliteserien. KIL har ett poeng mer.