King følte seg på bortebane

BORTEBANE: King følte at han spilte på bortebane på grunn av alt livet de albanske supporterne skapte.
BORTEBANE: King følte at han spilte på bortebane på grunn av alt livet de albanske supporterne skapte.

Albanske fans skapte god stemning på et glissent Ullevaal. Bluss og sang gjorde at det tidvis kokte på tribunen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De norske supporterne var derimot heller tause.

– Det er selvfølgelig surt å tape på hjemmebane foran hjemmefans og en haug med albanere. Jeg følte meg på bortebane noen sekunder, sa Joshua King til NTB.

Blackburn-spilleren kom innpå i annen omgang og var skyld i frisparket som ledet til kampens eneste mål.

Les også: Brasil-drømmen fryser til is

Vil se reprise

– Jeg har ikke sett situasjonen om igjen. Jeg følte der og da at det ikke var frispark. Da jeg snudde meg, hadde jeg ballen i beina. Jeg vil se den på hotellet før jeg kommenterer den, sa King.

Han har hatt langt friskere innhopp for Norge tidligere.

– Jeg spilte den siste halvtimen. Det var mindre tredje kamp på åtte-ni uker. Jeg gjorde et greit innhopp, men har hatt bedre kamper i min karriere. Jeg har vært skadd en stund og prøvde å gi alt jeg kunne. Jeg er såkalt fornøyd med egen innsats, sa den utlånte Manchester United-spilleren.

Les også: Skuffet Jarstein sikter mot omspill

Glissent

1300 billetter var solgt til albanske fans før kampen. Men trolig var det 2500, kanskje 3000 supportere som heiet på bortelaget fredag kveld. Totalt var det bare drøyt 11.000 tilskuere på Ullevaal.

– Vet ikke om det er krise eller ikke. På hjemmebane i Oslo og du ser bare albanske flagg og albanske fans, selvfølgelig er det surt. Jeg tror en del så kampen på TV. Det blir feil å si at de skulle kommet på kampen siden vi tapte. Jeg kunne vært mer offensiv om vi vant, sa King.

Les også: Fansen fyrte av bluss

I begynnelsen av juni reiser Norge til Tirana. Bortekampen mot Albania blir trolig avgjørende for om Norge redder annenplassen og omspill.

– Det blir viktig for oss å dra dit og få tre poeng. Det blir nok enda tøffere, men jeg tror vi greier det, sa King, som returnerer til England skadefri.

Det var hans beholdning etter den iskalde marsforestillingen. (©NTB)

Personvernpolicy