Heltent «bøtteknott»

IMPONERT: Drillo mener at Berisha er den som har utmerket seg best på trening. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.
IMPONERT: Drillo mener at Berisha er den som har utmerket seg best på trening. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.

Valon Berisha trekkes stadig fram når Egil «Drillo» Olsen får spørsmål om hvem som har imponert ham mest på trening før kampen mot Albania.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Den beste? Det er han bøtteknotten som kommer der nede fra, sleivet sjefen onsdag. Torsdag snakket Drillo om at 20-åringen har en spillestil det gnistrer av.

– Det er kjekt å høre at han synes jeg har gjort det bra. Jeg føler meg i fin form, sier Egersund-gutten selv. Hans kosovoalbanske røtter gjør fredagens kamp til noe ekstra.

– Selvfølgelig blir den mer spesiell enn andre kamper. Den er mot mine egne, kan du si. Det gjør meg ekstra tent på å spille bra, sier Berisha.

Les også: Vil vende vond uvane

Det er litt synd på Albania, som har hjulpet mange andre land med fotballtalent. Xherdan Shaqiri scoret det første målet da Sveits slo albanerne i september, og fredag kan de igjen «få det» av en av sine egne.

– Om man samlet alle albanere som har bosatt seg i andre land så ville det sikkert blitt et bra landslag, men slik jeg ser det har de et OK lag nå også. Vi må gjøre det bra for å slå dem, sier Berisha.

– Det er viktig for oss å gjøre det bra på hjemmebane for å få folk til kampene. Det er viktig å vinne både for å skape interesse for landslaget og holde tak i Sveits i gruppen vår. (©NTB)

Les også: Henriksen vil unngå omspill

Personvernpolicy