Meny

Hedenstad misfornøyd med formen

MISFORNØYD: Hedenstad er ikke fornøyd med den dalende formen han har hatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vegar Eggen Hedenstad var lenge fast i Freiburg, men den siste tiden har han hatt tilhold på benken. Ikke så rart, synes han selv.

– Jeg er ikke i form som jeg ønsker å være. Jeg har hatt litt småskader og vært litt småsyk, og jeg er ikke i toppform. Kroppen begynner nok å merke at det har vært en lang sesong, sier han til NTB.

Problemet er på mange måter mangel på overskudd.

– Ja, det stemmer. Det er ingen krise. Jeg ønsker jo å spille, men jeg har en god dialog med trenerne og blir ikke stresset. Jeg var forberedt på at det kunne komme en liten downperiode.

Les også: Stolt Moa får gullklokka.

Hedenstad fikk i forrige landskamp prøve seg på høyrebacken som er ledig fordi Espen Ruud er utestengt mot Albania, men han regner med at Tom Høgli starter der fredag.

– Jeg vil jo alltid spille, men det er mest sannsynlig at jeg ikke starter. Jeg gjør det jeg kan for å være forberedt om det blir brukt for meg, sier han. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus