Arsenal hektet seg på teten

Arshavin skyter og scorer forbi Sørensen (Foto: Scanpix)

<pArsenal hadde ingen problemer med å slå Stoke og klatret forbi Tottenham på tabellen.</p

Etter to strake tap var Arsenal klar for å vise at de er reelle utfordrere til gullet. I tillegg var dette Wengers kamp nr. 500 som Arsenal-manager, så dette skulle borge for en festforestilling på Emirates.

Og som så ofte før var det overkjørsel fra hjemmelagets side. Etter 20 minutter blir Arshavin felt innenfor straffefeltet og klar straffe. Fabregas gikk opp til straffemerket, skjøt ballen til venstre, men Sørensen reddet mesterlig.

Det tok imidlertid bare 6 minutter før Arsenal kunne juble. Fabregas flikket ballen til Arshavin som stormet gjennom og satt ballen kontant i mål ved stolperoten. Fortjent ledelse til hjemmelaget.

Andre omgang fortsatte i samme stilen. Arsenal produserte målsjanser og Stoke forsvarte seg.

I det 79. minutt ble endelig seieren sikret. Aaron Ramsey finner Arshavin og får ballen tilbake. Han skyter fra 16-meteren og skuddet er hardt og går lavt ned i nærmeste hjørnet. 2-0 til Arsenal.

Etter dette var det plankekjøring da Stoke ikke kunne varte opp med noe som helst.

Med dette resultatet klatrer Arsenal forbi Tottenham på tabellen og har hektet seg på i toppkampen.