Paris Hilton gjenopptar musikkarrieren

Paris Hilton vitnet på en senatshøring om bedre barnevern i forrige måned, der hun delte historien om sine dårlige erfaringer som tenåring på en ungdomsinstitusjon. Foto: Mariam Zuhaib / AP / NTB
Paris Hilton vitnet på en senatshøring om bedre barnevern i forrige måned, der hun delte historien om sine dårlige erfaringer som tenåring på en ungdomsinstitusjon. Foto: Mariam Zuhaib / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mediepersonligheten Paris Hilton er i ferd med å sparke i gang musikkarrieren igjen og gir ut låten «Chasin'» i slutten av juli.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den stammer fra Hiltons andrealbum «Infinite Icon», produsert av Sia, som slippes 6. september og etterfølger debutplaten «Paris» med dancepop fra 2006.

Med på den nye låten blir også Meghan Trainor, et samarbeid som duoen selv beskriver som «ekte ikonisk». Det er Trainor som har skrevet «Chasin'».

– Paris Hilton er søsteren jeg alltid har trengt, og når hun kaller meg søster, dør jeg av lykke, sier Trainor i et intervju med Rolling Stone.

Paris Hilton er hotellarvingen og modellen som på 2000-tallet gjorde entré i realityserien «The Simple Life» i selskap med musikerdatteren Nicole Richie.

En rekke TV-serier fulgte, senest «Paris in Love», som startet i 2021. Der fikk seerne følge bryllupsplanleggingen med Carter Reum i første sesong, mens andre sesong tok for seg fødselen av deres første barn Phoenix – og planleggingen av hennes første konsert noensinne, heter det i omtalen. Hilton har nemlig holdt seg til å være DJ til nå.

I fjor var Paris Hilton å høre som gjestevokalist hos Kim Petras på låten «All That She Wants». Hun gjestet også nyttårsprogrammet til Miley Cyrus som musikalsk innslag. Cyrus er også blant vennene som har bidratt med låtforslag til Hiltons kommende skive.