HBO bekrefter en tredje sesong av «House of the Dragon»

Fansen kan glede seg over enda flere intriger og drager i en tredje sesong av «House of the Dragon». Til uka kommer sesong 2 av den kritikerroste serien, som er en spin-off av «Game of Thrones». Foto: HBO / AP / NTB
Fansen kan glede seg over enda flere intriger og drager i en tredje sesong av «House of the Dragon». Til uka kommer sesong 2 av den kritikerroste serien, som er en spin-off av «Game of Thrones». Foto: HBO / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Game of Thrones»-spinoffserien «House of the Dragon» får en tredje sesong, bekrefter HBO.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med sesong 2 like om hjørnet slipper altså HBO nyheten om at de har fornyet for ytterligere en sesong av den kritikerroste fantasy-serien.

– Vi kunne ikke vært mer henrykt for å fortsette historien om House Targaryen og for å se denne crewet skinne på nytt i en sesong tre, sier Francesca Orsi, leder for dramaserier og film ved HBO.

Pressemeldingen sier ingenting om når innspillingen av tredje sesong starter eller når fansen kan forvente å få se det ferdige resultatet, som naturlig nok trolig blir en god stund til.

I mellomtiden kan altså fansen glede seg over en splitter ny sesong 2, som slippes på Max mandag 17. juni.

Handlingen i serien utspiller seg 200 år før hendelsene i «Game of Thrones», og tar for seg Targaryen-slekten slik forfatter George R.R. Martin skildret den i 2018-boken «Fire amp; Blood». Nærmere bestemt begynnelsen til slutten på House Targaryen – med det som ledet fram til borgerkrigen kjent som «Dance of the Dragons».