Rapperen Diddy legger seg flat etter voldsvideo

Nylig publiserte flere medier en video fra 2016 som viser Diddy gripe tak i, dytte, dra og sparke sin daværende kjæreste. – Jeg er oppriktig lei meg. Jeg tar fullt ansvar for handlingene jeg gjorde i videoen, sier han. Foto: Willy Sanjuan / AP / NTB
Nylig publiserte flere medier en video fra 2016 som viser Diddy gripe tak i, dytte, dra og sparke sin daværende kjæreste. – Jeg er oppriktig lei meg. Jeg tar fullt ansvar for handlingene jeg gjorde i videoen, sier han. Foto: Willy Sanjuan / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rapperen Sean «Diddy» Combs beklager for oppførselen sin i en video fra 2016 der han utøver vold mot sin daværende kjæreste.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er oppriktig lei meg. Det finnes ingen unnskyldning for oppførselen min, sier han i en video på Instagram-profilen sin.

Nylig publiserte flere medier en video som viser 54-åringen gripe tak i, dytte, dra og sparke sin daværende kjæreste, Casandra «Cassie» Ventura (37).

– Det er veldig vanskelig å reflektere over de mørkeste tidene i livet sitt, men noen ganger må man gjøre det. Jeg tar fullt ansvar for handlingene jeg gjorde i videoen. Jeg var helt ute av det. Jeg hadde truffet bunnen. Jeg var kvalm den gang, og jeg er kvalm nå, fortsetter han.

Videre opplyser rapperen at han den gang oppsøkte profesjonell hjelp.

– Jeg gikk til terapi og rehab. Jeg måtte be gud om tilgivelse. Jeg er så lei meg, men jeg forsøker å bli en bedre mann, avslutter han.

Rapperen har i lengre tid vært i hardt vær. Siden november i fjor har Combs stått overfor fem sivile søksmål som anklager ham for en rekke seksuelle overgrep og annen ulovlig aktivitet. 54-åringen har benektet anklagene.