Utroskap-nettsiden Ashley Madison avslører sjokkerende undersøkelse: – Lever ikke opp til forventningene

På nettsiden Ashley Madison er mulighetene tilsynelatende mange for de som ønsker seg en affære.
På nettsiden Ashley Madison er mulighetene tilsynelatende mange for de som ønsker seg en affære.  Foto: Ashleymadison.com
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nettsiden «Ashley Madison» tilbyr tjenester som ikke vil appellere til alle, men et noe mer spesifikt klientell.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashley Madison er en nettside hvor gifte eller folk i faste forhold kan opprette en profil for å finne en å være utro med.

Utroskapsnettsiden beskriver seg selv som den ledende nettsiden for «diskre forhold» for «gifte, de i et forhold, eller kun de som vil utforske hva som finnes der ute».

«Ashley Madison ble opprettet som det første nettstedet som var åpent og ærlig om hva du kunne finne: likesinnede som var på utkikk etter gifte menn og kvinner», skriver selskapet på nettsiden sin.

– Livet er kort, ha en affære, lyder selskapets slagord.

Se video: Ikke akkurat et syn du vil bli møtt med i do

Lojale tross alt?

Til tross for at selskapets brukere og kundebase muligens ikke er de mest lojale når det kommer til partnere og kjærester, var tydeligvis selskapet nysgjerrig på hva brukerne deres faktisk er lojale mot, ifølge Fox News.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

De utførte derfor en undersøkelse for å finne svaret. Medlemmene på siden fikk en side med kategorier og tjenester og ble spurt om det var mer sannsynlig at de ville være illojale mot ulike merker og selskaper, sammenlignet med partnerne deres.

Undersøkelsen fant blant annet ut at 90 prosent av medlemmene ville heller være utro mot partneren deres, enn å lyve på en jobbsøknad eller jukse på en prøve for å få ny jobb.

89 prosent oppgir at de heller vil bedra partneren, enn å bedra banken sin, og 87 prosent vil heller være utro enn å snyte på skatten. 85 prosent oppgir at de heller vil bryte løfter til sin partner enn å være ulojale mot deres foretrukne treningsstudio.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Når det kommer til politikk svarer 86 prosent at de heller vil begå utroskap enn å stemme mot et parti de er lojale mot.

Personlige tragedier

Strategidirektør hos Ashley Madison sier at medlemmene deres er ivrige på å svare på slike spørsmål siden de vanligvis ikke har noen å diskutere utroskapen med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge han «lever ikke monogami opp til manges forventninger».

– For mange av medlemmene ledet utroskapen til et sterkere ekteskap med ektefellen, noe som åpnet opp kommunikasjonen og til slutt førte til at de fikk et bedre liv både seksuelt og følelsesmessig, sier direktøren.

I 2015 ble databasene til Ashley Madison hacket og informasjonen til 32 millioner brukere verden over ble lagt ut på internett, åpent for alle. Brukernavn, personlig info, og intime bilder var blant informasjonen som ble lekket, skriver Business Insider.

Lekkasjen skal ha resultert i brudd, ekteskap som gikk i knas, og at folk mistet jobben. Fem av de som ble rammet av lekkasjen endte opp med å ta sitt eget liv.

Til tross for hackingen og følgene den brakte med seg lever tilsynelatende Ashley Madison i beste velgående.