Mia Hundvin mistet to fingertupper under TV-innspilling

Dette bildet la Hundvin ut i et innlegg på Instagram.
Dette bildet la Hundvin ut i et innlegg på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
Artikkelen fortsetter under annonsen

Var uheldig og klemte fingrene i ei dør.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I et Instagram-innlegg publisert onsdag viser tidligere håndballspiller Mia Hundvin (47) frem to svært bandasjerte fingre. I innlegget forklarer hun så hvordan «en helt vanlig VGTV-middag» endte med to avkutta fingertupper på akutten i Marbella, Spania.

Hundvin var sammen med tidligere hockeyspiller Erik Follestad, komikerne Ole Soo og Espen Abrahamsen, skiskytter Tiril Eckhoff og tidligere snowboardstjerne Helene Olafsen i Spania for å spille inn sesong to av førstnevntes VGTV-program «Til fjells med Folle».

Ulykken skal ikke ha skjedd mens innspillingen pågikk.

«Denne gangen var det hverken elendige regler eller temperamentet mitt som fikk meg i trøbbel, men mitt eget tull og tøys», skriver Hundvin i innlegget.

Se video: Klasker seg selv på direkten

VG, som omtalte saken først, skriver at Christoffer Bjurholt, ansvarlig produsent i VGTV i en e-post forklarer at Hundvin klemte fingrene i en dør, og kaller det så «brutalt enkelt og uheldig som det».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har, sammen med produksjonsselskap, ansvar for alt som skjer på opptak av våre serier. Når det gjelder denne veldig uheldige hendelsen så handler vårt ansvar først og fremst om å følge opp Mia og sørge for at hun får den beste og riktige behandlingen, legger han til.

Selv skriver Hundvin at ingen kan klandres.

«Uhell er uheldig og kan gjøre vondt», skriver hun i innlegget og takker folka som hjalp henne.