Sopranos-stjerne Drea de Matteo hyller Onlyfans: – Reddet huset mitt

Drea de Matteo mottok prisen for beste kvinnelige birolle i en dramaserie for sitt arbeid i «The Sopranos» under den 56. Emmy-utdelingen.
Drea de Matteo mottok prisen for beste kvinnelige birolle i en dramaserie for sitt arbeid i «The Sopranos» under den 56. Emmy-utdelingen.  Foto: Mark J. Terrill / AP Photo / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

De Matteo forteller at hun hadde kun ti dollar i banken og var i ferd med å miste huset. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drea de Matteo er kanskje kjent for de fleste som mafiakonen Adriana La Cerva i TV-serien «The Sopranos».

I løpet av de Matteos fem sesonger i det prisbelønte HBO-serien var utseendet til Matteo ofte en del av serien. Det kom særlig fram da FBI-agenter overvåket karakteren hennes under en tennistime i episoden «Mr. Ruggerio's Neighborhood».

I august ble mange overrasket da Matteo kunngjorde at hun hadde laget en bruker på Onlyfans.

Nettsiden gjør det mulig for skapere på internett å ta betalt for innholdet de legger ut, men siden er kanskje mest kjent for brukere som tar betalt for dristig innhold.

Se video: Frekt biltyveri fanget på kamera:

Jobbene forsvant

Nå forteller skuespilleren at nettsiden «reddet henne». Hun forteller at å bli med på nettsiden var et siste forsøk på å redde huset sitt etter hun hadde problemer med å holde tritt med betalingene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge de Matteo sparket agenten hennes henne og ble det vanskelig å få flere jobber i Hollywood etter hun ikke ville ta coronavaksinen.

– Du kan vel si at jeg var en slem jente fordi jeg ikke fulgte reglene for et par år siden. Så jeg vil ikke være prisgitt påbud eller streik eller noe sånt noen gang igjen, sa Matteo i fjor til Fox News.

Skuespilleren forteller at det ikke tok lang tid før interessen, og pengene begynte å renne inn.

– Jeg tenkte: ‘Herregud!’. På fem minutter klarte jeg å betale tilbake de som holdt tilbake salget av huset mitt, skriver New York Post.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Slår tilbake mot kritikken

Mot de som dømmer Matteo for sin nye inntektskilde har hun følgende beskjed:

– Hvis noen vil fordømme meg og rakke ned på meg, så vær så god. Jeg håper bare at du aldri havner i den situasjonen jeg var i da jeg måtte ta meg av to små barn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De Matteo har tidligere vært åpen om økonomiske utfordringer og har fortalt at hun i begynnelsen av «The Sopranos» kun tjente 500 dollar per episode.

Ifølge henne tjener skuespillerne som var med i serien tjener heller ikke «royalties» i etterkant av serien.

«Royalties» er en form for godtgjørelse som kan bli utbetalt i ved bruk eller visning av blant annet TV-programmer og musikk.

Matteo har også hatt roller i kjente TV-serier som Frustrerte Fruer og «Sons of Anarchy».