Tom Cruise:Brudd med kjæreste og nabo: – Det ville vært pinlig

Tom Cruise under pressekonferansen for filmen «Mission Impossible: Dead Reckoning» i Seoul, Sør-Korea, torsdag 29. juni 2023.
Tom Cruise under pressekonferansen for filmen «Mission Impossible: Dead Reckoning» i Seoul, Sør-Korea, torsdag 29. juni 2023. Foto: Lee Jin-man / AP Photo / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den søte musikken varte ikke lenge for Cruise og Khayrova.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forholdet mellom de to skal ha begynt i desember.

Den verdenskjente skuespilleren Tom Cruise og den russiske kjæresten Elsina Khayrova skal ha avsluttet forholdet som begynte sent ifjor.

Khayrova er 36 år mot Cruise sine 61 år.

Se video: Verdens verste parkering? Hvordan er det mulig?

– Ville vært pinlig

Elsina Khayrova er datteren til den russiske politikeren Rinat Khayrov som er et tidligere medlem av statsdumaen i Russland, skriver The Sun.

Ifølge venner nær Cruise var det han som hadde følt at forholdet hadde begynt å dabbe av, skuespilleren skal ha et ønske å beholde en god tone med Khayrova da de bor i samme bygning i London.

– Det ville vært pinlig å avslutte det hele på en dårlig måte hvis de hadde støtt på hverandre i heisen. Det er ingen dårlige følelser mellom dem, og for Tom gikk forholdet rett og slett ut på dato, forteller en kilde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norgesvenn?

Cruise var norgesaktuell i 2023. Da hadde filmen «Mission Impossible: Dead Reckoning» premiere. Filmen inneholdt scener spilt inn i Åndalsnes og Hellesylt i Møre og Romsdal.

Delen av filmproduksjonen som foregikk i Norge skal ha brakt en stor omsetningsøkning til lokalmiljøet, ifølge Dagsavisen. Det ble beregnet at rundt 80 millioner kroner ble lagt igjen hos lokale leverandører.

Ifølge US Magazine har Cruise tidligere vært i forhold med blant annet Penélope Cruz og Cher.

Han har også vært gift med skuespillerne Nicole Kidman og Katie Holmes.