Prins Harry og Meghan slår tilbake etter kraftig kritikk: – Dette paret lar seg ikke knekke

Prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginnen av Sussex, i Whistler, British Columbia, torsdag 15. februar 2024.
Prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginnen av Sussex, i Whistler, British Columbia, torsdag 15. februar 2024. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press via AP / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Paret kom med relanseringen» tidligere denne uken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nye nettsiden, som bærer navnet «Sussex.com » presenterer prins Harry og Meghan Markle som et samlet par som ifølge nettsiden «former fremtiden gjennom næringsliv og filantropi».

Nettsiden inkluderer også biografier for både Meghan og Harry som beskriver dem som blant annet humanitære, en forkjempe for menneskerettigheter, likestilling og mental helse.

Samtidig har det også kommet meldinger om at paret også har endret etternavnene til barna Archie (4) og Lilibet (2) til Sussex, skriver The Sun.

Tidligere har det også kommet fram at flere skal ha reagert på at paret brukte navnet Lilibet på datteren, et navn som var godt kjent som den avdøde dronningens kallenavn.

Nettsiden inkluderer også en link til parets forrige nettside, «SussexRoyal», som bar et navn som de to som kjent fikk klar beskjed om å ikke bruke av dronning Elizabeth.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Her kan du lese mer om kongelige!

Se video:Prins Harry vekker oppsikt:

– Patetisk

Da navneendringen på nettsiden var et faktum tok det ikke lang til før paret møtte hard kritikk. Den britiske kongelige eksperten Angela Levin går hardt ut mot paret og mente at dronning Elizabeth ville vært rasende:

– De tjener penger på sine kongelige forbindelser som de sier at de hater så mye. Dronning Elizabeth ville blitt rasende fordi de lovet at de ikke skulle gjøre det. De bør stoppes fra å bruke en tittel som de har brukt årevis på å fornærme. Fire år etter at de forlot familien, prøver de å være kongelige, samtidig som de etablerer et «kontor» for prins Harry og Meghan, det er så hyklersk, sier hun ifølge The Sun.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er patetisk. De kunne ikke bruke SussexRoyal, så de har funnet en måte å omgå det på, avslutter hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slår tilbake

Etter kritikken slår prins Harry og Meghan, som denne uken har deltatt på en markering i Canada for konkurransen Invictus Games, som Harry startet opp i 2014, nå tilbake.

En representant for prins Harry og Meghan sier i en uttalelse:

– Vi har gang på gang hørt at visse muligheter er avgjørende eller ødeleggende for paret. De er fortsatt her. De jobber fortsatt og gjør det de tror på, selv om de stadig blir utfordret og kritisert. Dette paret lar seg ikke knekke.

Prins Harry og Meghan bor for tiden i Montecito i California med sine to barn. Prins Harry dro forrige uke på en lynvisitt til Storbritannia for å besøke sin far kong Charles, som har fått påvist kreft.