AC/DC med sin første Europa-turné på snart ti år – skuffer norske fans

Vokalist Brian Johnson har fått orden på hørselsproblemene og er om bord når AC/DC legger ut på turné i mai til Europa, sammen med blant andre gitarist Angus Young. Her er de på Valle Hovin i 2015. Foto: Cornelius Poppe / NTB
Vokalist Brian Johnson har fått orden på hørselsproblemene og er om bord når AC/DC legger ut på turné i mai til Europa, sammen med blant andre gitarist Angus Young. Her er de på Valle Hovin i 2015. Foto: Cornelius Poppe / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mandag offentliggjorde AC/DC en ny Europa-turné. Det legendariske hardrockbandet dropper imidlertid Norge på turneen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På turnélisten til de australske heavyrockveteranene finnes det ikke en eneste konsert i Skandinavia.

Turneen «Power Up» starter i Tyskland i mai og skal innom byer som London, München, Dublin og Paris. I alt gjør AC/DC 21 konserter i 10 byer og steder før de runder av i Irland 17. august, melder Louder.

Med på turneen er Brian Johnson, som nå har fått hørselsproblemene under kontroll, Angus Young og Stevie Young, trommeslager Matt Laug, som også var med forrige gang, og en ny bassist kalt Chris Chaney – som erstatter veteranen Cliff Williams.

Williams pensjonerte seg fra bandet på slutten av «Rock or Bust»-turneen i 2016, men ble med da AC/DC gikk i studio og leverte «Power Up»-albumet i 2020 – som er deres 17. i rekken.