Kongehusekspert: Megan Markles angivelige memoarbok kan ødelegge forholdet til William og Kate

Fra venstre: Prinsesse Kate av Wales, prins William av Wales, prins Harry og hertuginne Megan av Sussex, i Windsor, England, lørdag 10. september 2022. Illustrasjonsfoto.
Fra venstre: Prinsesse Kate av Wales, prins William av Wales, prins Harry og hertuginne Megan av Sussex, i Windsor, England, lørdag 10. september 2022. Illustrasjonsfoto.  Foto: Kirsty O'Connor / AP Photo / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Megan Markle jobber angivelig med egen bok etter utgivelsen av ektemannen prins Harrys memoarbok Spare, som inneholdt en rekke påstander om de britiske kongelige.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Journalist og den britiske kongehuseksperten Phil Dampier sier at kongefamilien hadde håpet at Meghan og Harry ville gå tom for «ammunisjon» og redusere antallet angrep og utspill.

Men han mener at de vil få større grunn til bekymring dersom Meghan Markle gir ut boken sin, som kan inneholde hennes versjon av hendelser med Kate , prinsessen av Wales, skriver LBC.

– Hun vil gi sin versjon av hva som egentlig skjedde mellom henne og Kate i tiden før bryllupet, da de angivelig fikk hverandre til å gråte, sier Dampier.

– Alle vil bli fascinert av å høre Meghans syn på forholdet til Kate, om hun var fiendtlig innstilt eller ønsket henne velkommen fra starten av, fortsetter han.

Her kan du lese alt om kongelige!

Se video: Harrys ensomme timer i London:

«Bitter»

– Hun mente nok at hun burde ha fått like mye oppmerksomhet, og det virket ikke som om hun fra starten av var klar over at hun og Harry var B-laget, ikke på samme nivå som William og Kate, forteller Dampier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hun kommer nok til å snakke om sammenligningene som ble gjort i pressen mellom dem, og hun kommer til å fremstå som bitter, sier Dampier.

Boken vil «sannsynligvis selge enda flere» eksemplarer enn Spare, tror han.

Dampier fortsetter «De kongelige vil være stille og ta imot, selv om de vil bli dypt såret av det».

– Strategien deres var at Harry og Meghan skulle gå tom for ammunisjon, men dessverre har de mye igjen i form av en Meghan-bok, forteller Dampier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men han legger til at hvis Meghan offentliggjør detaljer om prinsen og prinsessen av Wales, «vil det virkelig være dråpen som får begeret til å flyte over, og jeg tviler på at William og Kate noen gang vil snakke med Harry igjen».

Sammenstøt

Det har tidligere blitt rapportert at de kongelige forbereder seg på at Meghan skal skrive sin egen avslørende bok.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prins Harrys memoarbok Spare ble utgitt tidligere i år og solgte eksemplarer over hele verden.

Den inneholdt blant annet detaljer om en fysisk krangel med William og sammenstøt med kong Charles.

Men Harry hevdet senere at han utelot detaljer som han ikke ville at verden skulle få vite, «fordi jeg tror ikke de noen gang ville tilgi meg».