Meghan Markle vil gjøre comeback som skuespiller – har tro på Oscar, ifølge kilder

Meghan Markle på en minneseremoni i 2018. Illustrasjonsfoto.
Meghan Markle på en minneseremoni i 2018. Illustrasjonsfoto.  Foto: Matt Dunham / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hertuginnen av Sussex skal angivelig være klar for å fortsette skuespillerkarrieren. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Meghan Markle (42) kan snart gjøre comeback på kinolerretet og TV-skjermen og skal ha store forhåpninger etter å ha innledet samtaler med «kjente regissører og produsenter», ifølge kilder.

Hertuginnen av Sussex, dukket nylig opp igjen på sosiale medier, og ønsker angivelig å fortsette å bygge opp skuespillerporteføljen sin med store prosjekter, skriver New York Post.

Her kan du lese alt om kongelige!

– «Suits» er så populært i reprise at Meghan har fått høre at fansen ønsker å se henne igjen. Hun er spent. Selv om hun gjerne vil ha en ny TV-rolle, ønsker Meghan virkelig å sette tennene i en dramatisk filmrolle. Hun tror at en Oscar ligger i fremtiden.

Markle, hvis siste rolle i skuespillerkarrieren var advokatassistent Rachel Zane i serien «Suits», skrev i april kontrakt med talentbyrået WME.

Se video:Anklages for etterligning:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Latterliggjort»

Selv om Meghan ikke har tatt noen skuespillerroller ennå, rapporteres det at at hun ikke har mangel på tilbud.

– Hun har fått en rekke tilbud de siste fem årene, men takket nei til dem fordi hun virkelig prøvde å omfavne det kongelige livet og senere skape en ny vei bak kulissene i Hollywood sammen med Harry. Men nå har alt dette endret seg. Nå som andre muligheter har tørket inn, leter hun aktivt etter roller og snakker med kjente regissører og produsenter. Harry støtter henne 100 prosent i alt dette. Skuespill er det Meghan kan, og det hun alltid har elsket, sier en kilde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En annen kilde hevder dessuten at tobarnsmoren selv mener at hun vil være en viktig ressurs i ethvert filmprosjekt.

– Hun sier at han (prins Harry, jour.anm) ville vært en god skuespiller. Men Harry tror at han ville bli latterliggjort for det, så det er usannsynlig at han ville spille sammen med Meghan. Men man vet aldri hva fremtiden bringer. Kanskje han gjør det en dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ambisiøs

En kilde som er kjent med WME-avtalen, sier: «Dette er definitivt ikke et skritt tilbake til skuespill, Meghan er usedvanlig ambisiøs. Avtalen er for henne for film- og TV-produksjon og merkevarepartnerskap».

«Både Meghan og Harry har sagt at de ønsker fokuserte avtaler for veldedighetsorganisasjonene sine, men hun er ute etter store Hollywood-prosjekter», legger en annen kilde til.

WME representerer de største talentene i bransjen, inkludert forfattere, filmskapere, skuespillere, produsenter, stylister, motedesignere.