Fotograf om prinsesse Diana:  – Elsket fortsatt prins Charles

Prinsesse Diana skal ha åpnet seg opp til den kongelig fotografen Kent Gavin etter at ekteskapet med prins Charles gikk i oppløsning.
Prinsesse Diana skal ha åpnet seg opp til den kongelig fotografen Kent Gavin etter at ekteskapet med prins Charles gikk i oppløsning. Foto: Giovanni Deffidenti / AP Photo
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at ekteskapet mellom prinsesse Diana og prins Charles gikk i oppløsning, skal Diana ha åpnet seg for en kongelig fotograf som sto henne svært nær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kent Gavin, som den gang jobbet som kongelig fotograf for Daily Mirror, utviklet et nært forhold til prinsessen etter å ha fotografert henne over 20 år.

Han fotograferte blant annet bryllupet til Charles og Diana, og på hennes forespørsel også prins Williams dåp. I tillegg reiste Gavin rundt i verden med henne for å dokumentere livet hennes.

Hans unike posisjon ga han direkte tilgang til den avdøde prinsessen, noe som førte til at hun stadig åpnet seg opp for ham om ekteskapet sitt.

Det forteller han i et intervju med Insider.

Elsket ham fortsatt

Ifølge Gavin var det etter en tur til Pakistan i 1997 de begynte å snakke om at ekteskapet hennes gikk mot slutten. Da hadde Diana og Charles offisielt begjært skilsmisse i august året før.

– Hun sa «Kent, jeg elsker ham fortsatt», sier Gavin til Insider.

Deretter skal hun ha gjentatt det hun sa under BBC1-intervjuet Panorama i 1995, nemlig at det var tre av dem i det ekteskapet, og at slik ville hun ikke ha det.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tredje personen Diana refererte til var Camilla Parker-Bowles, nå hertuginne av Cornwall og prins Charles’ kone, som det ble kjent at prinsen hadde en affære med mens han var gift med Diana.

Misfornøyd før bryllupet

Til tross for hennes kommentar om at hun fortsatt elsket Charles på slutten av ekteskapet, kunne den kongelige fotografen fortelle Insider at Diana var misfornøyd da hun giftet seg.

Dagen før bryllupet tilbragt han nemlig tid sammen med Charles og Diana på Smith’s Lawn, hvor prinsessen ifølge Gavin var veldig opprørt og dro.

Prinsesse Diana skal selv ha avslørt at hun gjennom hele forlovelsen var i tvil om hun ville gifte seg med prinsen.

– Det var dessverre en veldig hyggelig anledning for alle bortsett fra Diana, sier Gavin om Charles og Dianas bryllup.