Varsler ny Star Wars-film i 2023

Den forrige storfilmen fra Star Wars-universet ble sluppet i 2019, «Episode IX: The Rise of Skywalker». Det er foreløpig ikke kjent om de berømte stormtrooperne vil være med i filmen.
Den forrige storfilmen fra Star Wars-universet ble sluppet i 2019, «Episode IX: The Rise of Skywalker». Det er foreløpig ikke kjent om de berømte stormtrooperne vil være med i filmen. Foto: Tolga Akmen / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trodde du siste akt var skrevet av det legendariske Star Wars-eventyret, kan du puste lettet ut. Nå er det bare å glede seg til nok en oppfølger om tre år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nye filmen har tittelen «Rogue Squadron». Storsatsingen skal være klar for kinopublikum i løpet av 2023.

Det bekreftes av Disney, skriver blant andre abcnet.au.

Star Wars-universet er en dramatisk fortelling hvor historien er lagt til verdensrommet, og er sterkt inspirert av mellomkrigstidens seriefilmer.

Den nye filmen skal regisseres av den amerikanske regissøren Patty Jenkins.

– Introduserer en ny generasjon av starfighter-piloter

– Jenkins film vil utforske en ny, tidligere uutforsket æra av «Star Wars»-historien i fremtiden utover «The Rise of Skywalker». «Rogue Squadron» vil introdusere en ny generasjon av starfighter-piloter når de går på vingene og risikerer livet i en grensesprengende, høyhastighets spenningsreise, og flytter sagaen til den fremtidige æraen til galaksen, sier Lucasfilm-sjef Kathleen Kennedy i en offisiell uttalelse.

Den forrige storfilmen fra Star Wars-universet ble sluppet i 2019, «Episode IX: The Rise of Skywalker». Det er foreløpig ikke kjent om de berømte stormtrooperne vil være med i den nye filmen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Streamer Star Wars-filmer

Star Wars er en amerikansk serie på til sammen elleve science fiction-filmer i tidsrommet 1977–2019. Filmene er i hovedsak produsert, skrevet og regissert av George Lucas.

Under et investormøte denne uken kunngjorde Walt Disney at de planlegger å utvide tilbudet av tidligere Star Wars-filmer på selskapets streamingtjeneste Disney + , skriver Reuters.

Filmene har siden debuten i 1977 gått sin seiersgang verden over. Stadig nye tilhengere er kommet til ettersom nye generasjoner er blitt introdusert for Star Wars-filmenes magiske univers og tiltrekningskraft.

Video: «Star Wars»-skuespiller Peter Mayhew er død