«Eurovision»-vinner mistet ufødt barn

Svenske Måns Zelmerlöw måtte dele trist nyhet søndag. Her fra hans vinner-opptreden i finalen i Eurovision 2015.
Svenske Måns Zelmerlöw måtte dele trist nyhet søndag. Her fra hans vinner-opptreden i finalen i Eurovision 2015. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Svenske Måns Zelmerlöw og hans kone annonserte for kort tid siden at de ventet barn nummer tre, men måtte søndag annonsere en trist beskjed.

Måns Zelmerlöw, som gikk til topps i Eurovision i 2015 med låten «Heroes», delte en lykkelig babynyhet på sin Instagram-konto den 20. juli.

Han publiserte en video av at tobarnsfamilien la seg på en strand, og tegnet «+1» ved siden av seg. Videoteksten lød: «2021 blir et SÅ bra år».

Søndag måtte paret dessverre oppdatere med en trist beskjed.

«Tragisk nok har vi mistet vår lille baby. Dette er den andre spontanaborten vi har opplevd i år», skriver Eurovision-vinneren Måns Zelmerlöw sin kone, Ciara Zelmerlöw, på sin Instagram-konto søndag.

«Det er ikke lenger en pluss én, men jeg er så takknemlig for den vakre familien jeg allerede har, og er igjen imponert over min sterke, modige kone som har vært gjennom så mye de siste dagene. Jeg elsker deg,» skrev Eurovision-vinneren om tapet.

Hans kone, Ciara, håper ikke den tragiske oppdateringen vil skremme andre:

«Det er uvanlig at dette skjer to ganger på rad så sent i graviditeten. Ikke la denne posten skremme deg, det har bare ikke vært vårt år.»

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden