Amerikansk TV-stjerne fryktes druknet etter båttur

<p>Naya Rivera omkom etter en drukningsulykke. Hun ble 33 år gammel.</p>
Naya Rivera omkom etter en drukningsulykke. Hun ble 33 år gammel. Foto: Willy Sanjuan / AP

«Glee»-stjernen Naya Rivera (33) er savnet etter en båttur med sønnen i USA.

Naya Rivera tilbragte dagen med sin fire år gamle sønn på en leiebåt på Pari Lake i Sør-California da hun ble savnet. Det melder flere amerikanske medier, blant andre TMZ som har fått bekreftet at det er Rivera som var savnet.

Omtrent tre timer etter at hun skal ha leid båten, ble den funnet med kun sønnen ombord. Han skal ha fortalt at moren hadde tatt seg en svømmetur, men ikke kommet opp fra vannet igjen. Sønnen var tilsynelatende uskadd.

– Han sov og hadde redningsvest på, sier en polititalsmann til nyhetsbyrået AFP.

Rivera er mest kjent for rollen som Santana Lopez i den amerikanske musikalske drama- og komiserien «Glee» som gikk mellom 2009-2015. Santana Lopez er en av de mest kjente «Glee»-rollefigurene og har vært med i de fleste sesongene. Serien gikk blant annet på TV2 Bliss.

Ventura County Sheriff’s Office bekrefter på Twitter at de leter etter én person i vannet og at det er Rivera som er savnet.

Letemannskaper har søkt med helikoptre, droner og dykkere, og søket vil fortsette straks det blir lyst igjen torsdag, opplyser politiet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden