Tom Cruise vil møte Erna Solberg

Skuespiller Tom Cruise vil gjerne fortsette filmingen av «Mission Impossible 7» i Norge. Her fra pressekonferansen i forbindelse med nobelkonserten i 2004, som han ledet sammen med Oprah Winfrey.
Skuespiller Tom Cruise vil gjerne fortsette filmingen av «Mission Impossible 7» i Norge. Her fra pressekonferansen i forbindelse med nobelkonserten i 2004, som han ledet sammen med Oprah Winfrey. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tom Cruise har tatt kontakt med statsminister Erna Solberg for å starte opp innspillingen av «Mission Impossible 7» i Norge i september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det kommer fram i et brev til Statsministerens kontor fra den norske linjeprodusenten Truenorth Norway, skriver Bergens Tidende.

Linjeprodusenten tilrettelegger for at «Mission Impossible 7» kan spilles inn her til lands.

Oppdraget om å få til et møte mellom skuespillerstjernen og den norske statslederen er ikke helt umulig, kan kulturminister Abid Raja (V) bekrefte overfor BT.

– Vi har snakket med folk i staben hans. Og vi tar gjerne et møte med Tom Cruise. Jeg håper selvsagt at Erna Solberg kan få dette inn i planene sine. Men jeg er i hvert fall klar. Tom Cruise og jeg har én ting til felles – begge har hengt utenfor Preikestolen. Han i forrige «Mission Impossible», jeg i «71 grader nord», sier Raja og ler.

Ifølge brevet fra Truenorth Norway er Cruise fascinert av Norge og vil gjøre det han kan for å gjennomføre filmingen her i landet. Filmen er midlertidig stoppet og utsatt på grunn av coronapandemien.

Les også: Tom Cruise takker publikumet på Preikestolen