Ronnie Woods sønn: – Dop var en del av oppveksten min

Ronnie Wood fotografert i forbindelse Brit Awards i London i februar i år. / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE NO POSTERS NO MERCHANDISE NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS
Ronnie Wood fotografert i forbindelse Brit Awards i London i februar i år. / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE NO POSTERS NO MERCHANDISE NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS Foto: Tolga Akmen / NTB scanpix/AFP

Sønnen til Rolling Stones-legenden Ronnie Wood forteller at han begynte å ruse seg da han var 14 år. Han ble så avhengig at det nesten tok livet av ham.

Ronnie Wood (73) har flere ganger vært åpen om at han har levd et utsvevende liv som rockestjerne. Nå forteller en av sønnene hans, Jamie Wood (45), at han ble avhengig av dop etter å ha vokst opp med en far som ruset seg.

I et intervju med Daily Mail sier han at han ble eksponert for rusmidler i en tidlig alder.

– Dop var normalt i min familie. Det var en del av oppveksten min. Ingen ville la barna sine komme hjem til meg etter skolen, sier han.

Det usunne forholdet til dop i familien skal ha gjort at Jamie Wood begynte å ta kokain allerede da han var 14. Etter hvert begynte han også med hasj og heroin.

Les også: Energisk Mick Jagger tilbake etter hjerteoperasjon

Fikk hjerteinfarkt da han var 42

Moren hans, Jo Wood, skal også ha vært glad i å ta seg en fest selv om barna deres ble preget av det.

– Mamma og pappa pleide å feste mye, og det luktet alltid hasj i huset vårt. Da jeg var ni år gammel pleide jeg å finne askebegre fulle av joints som jeg gjemte bort, sier han i intervjuet.

(Saken fortsetter under)

Woods familie flyttet ofte, og da familien flyttet til Wimbledon i London ble Jamie en del av en vennegjeng som også ruset seg. Da han var 16 år ruset han seg hver dag.

– Problemet var at jeg gikk på 17 forskjellige skoler i tre eller fire forskjellige land. Hver gang jeg etablerte meg og fikk nye venner ble de plutselig revet bort.

I 2017 holdt den harde livsstilen på å ta livet av Jamie. Han var 42 år og måtte gjennom en hasteoperasjon etter å ha fått et hjerteinfarkt.

Fikk tvillinger som 68-åring

Hjerteproblemene ble vendepunktet for Jamie. Han sluttet å ruse seg og begynte å leve et mye sunnere liv.

Faren hans Ronnie er også nykter. I 2016 fikk han tvillinger sammen med den 30 år yngre kona Sally Humphreys.

Siden Ronnie Wood har lagt om livsstilen, kan det se ut som tvillingene kommer til å få en roligere oppvekst enn det Jamie hadde.

Til Daily Mail sier Jamie at han tror faren kommer til å gjøre en bedre jobb denne gangen.

– Jeg er veldig glad på hans vegne. Sally er en veldig god mor og tvillingene er fantastiske, sier han.

Les også: Stones-gitaristen Ronnie Wood giftet seg


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært