Bjarne Brøndbo og D.D.E. varsler «musikkdemonstrasjoner»

<p>En frustrert Bjarne Brøndbo sier D.D.E. er villig til å arrangere musikkdemonstrasjoner for å omgå coronarestriksjoner og spille for mer enn 200 personer. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix</p>
En frustrert Bjarne Brøndbo sier D.D.E. er villig til å arrangere musikkdemonstrasjoner for å omgå coronarestriksjoner og spille for mer enn 200 personer. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En frustrert Bjarne Brøndbo sier D.D.E. er villig til å arrangere musikkdemonstrasjoner for å omgå coronarestriksjoner og spille for mer enn 200 personer.

I en video på Instagram ytrer vokalist Bjarne Brøndbo seg svært kritisk til vedvarende coronarestriksjonene for artister, når samfunnet ellers åpner. Det var VG som omtalte saken først.

Brøndbo referer til flere avlyste konserter i sommer og hinter om at D.D.E. vil vurdere å holde såkalte «musikkdemonstrasjoner» rundt omkring i Norge for å omgå coronarestriksjonene på maks 200 deltakere på offentlige arrangement, lik demonstrasjonene mot rasisme som samlet flere tusen mennesker utenfor Stortinget forrige fredag uten innblanding fra myndighetene.

I et annet innlegg skriver en oppgitt Brøndbo at han har observert hvordan utelivet og serveringssteder igjen får åpne, mens artistene blir holdt igjen.

– Ser ikke bort fra at mitt yrke kan se bort fra ett års inntekt, mens resten av verden (restauranter og uteliv) går som normalt. Dette er meget urettferdig. Har brukt et helt liv på å bli god på det jeg lever av, skriver Brøndbo.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært