Elton John avlyser i New Zealand

Elton John avlyser to konserter i New Zealand. Han hadde nettopp returnert til landet etter å ha deltatt på Oscar-utdelingen, der han sikret seg Oscar beste originalsang med «(I'm Gonna) Love Me Again» fra filmen «Rocket Man». Foto: Chris Pizzello / AP / NTB scanpix
Elton John avlyser to konserter i New Zealand. Han hadde nettopp returnert til landet etter å ha deltatt på Oscar-utdelingen, der han sikret seg Oscar beste originalsang med «(I'm Gonna) Love Me Again» fra filmen «Rocket Man». Foto: Chris Pizzello / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Elton John kansellerer to konserter i New Zealand. Verdensstjernen sliter fortsatt med atypisk lungebetennelse, og de gjenstående showene spilles neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag måtte poplegenden avbryte en konsert i Auckland på New Zealand halvveis ut i de tre timene hver konsert varer. Årsaken var en såkalt atypisk lungebetennelse, forårsaket av mykoplasmabakterien, som kan forårsake øvre og nedre luftveisinfeksjoner.

– Til tross for forsøkene til en artist som aldri vil skuffe sine fans, har det i samråd med leger blitt besluttet at sir Elton Johns gjenstående konserter blir flyttet til 2021, heter det i en uttalelse fra turnéarrangøren.

John sier han er utrolig skuffet over å måtte avlyse, og han beklager så mye overfor fansen. Den 72 år gamle artisten fortsetter nå turneen i Australia og lover å komme tilbake til New Zealand.

– Jeg vil alltid gi 100 prosent, og jeg er redd for at jeg ikke er i stand til å gjøre det nå, sier poplegenden, som legger til at han er takknemlig for støtten han har fått og gleder seg til å komme tilbake til landet for å spille.

Elton Johns ambisiøse avskjedsturné «Farewell Yellow Brick Road» startet i 2018 og strekker seg fram til neste år. Fra 22. februar opptrer han igjen i Australia, der han allerede har hatt én runde i år, med totalt sju konserter til, før Nord-Amerika får nytt besøk helt fram til juli.