Behn-kunst utsolgt på minutter

Ari Behn ved bildet «100 strokes before I go» under en utstilling i Galleri Oddvar Olsen i Drammen i mars 2017. Kunstverdenen husker ham som en fri, utfordrende og fargerik kunstner. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Ari Behn ved bildet «100 strokes before I go» under en utstilling i Galleri Oddvar Olsen i Drammen i mars 2017. Kunstverdenen husker ham som en fri, utfordrende og fargerik kunstner. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et galleri som har stilt ut flere av Ari Behns malerier, opplyser overfor Dagbladet at deres nettside krasjet på grunn av stor pågang etter Behns død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare tre minutter etter at dødsfallet ble kjent, tikket første bestilling av Behns kunstverk inn, opplyser Iren Graff Lilleng, som er daglig leder og medeier i Galleri Graff, til avisa.

Lilleng opplyser at pågangen de neste minuttene var stor, og at alle galleriets kunstverk av Behn var solgt etter ti minutter. Da fikk nettbutikken problemer, og det ble solgt flere malerier enn de har tilgjengelig.

– Dette er ikke annet en svært beklagelig og vi jobber på spreng for å rette opp i feilen, sier hun.

VIDEO: Forfatteren og kunstneren Ari Mikael Behn, prinsesse Märtha Louises eksmann, er død, 47 år gammel. Han tok sitt eget liv 1. juledag

Om du har det vanskelig eller kjenner noen som har det vanskelig, be om hjelp! Ring en venn, snakk med familien din, gå til fastlegen eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123, Røde Kors: 80033 321 eller Kirkens SOS: 22400040.

Personvernpolicy