A$AP Rocky opptrer i Sverige i desember

<p>Bare måneder etter at han ble dømt etter et slagsmål i Stockholm, skal den amerikanske rapperen tilbake til Sverige. Her er han til høyre, sammen med rapkollega Tyler the Creator. Foto: Evan Agostini / Invision via AP / NTB scanpix</p><p></p><p></p>
Bare måneder etter at han ble dømt etter et slagsmål i Stockholm, skal den amerikanske rapperen tilbake til Sverige. Her er han til høyre, sammen med rapkollega Tyler the Creator. Foto: Evan Agostini / Invision via AP / NTB scanpix

Bare måneder etter at han ble dømt etter et slagsmål i Stockholm, skal den amerikanske rapperen A$AP Rocky tilbake til Sverige.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

A$AP Rocky opptrer i Ericsson Globe i Stockholm 11. desember, opplyser arrangøren Live Nation.

14. august i år ble rapperen, som egentlig heter Rakim Mayers, sammen med to andre amerikanere funnet skyldig i å ha slått og sparket en 19 år gammel afghaner på åpen gate i Stockholm sentrum. Han ble dømt til betinget fengsel, samt til å betale den fornærmede 12.500 svenske kroner i erstatning.

Saken endte med at rapperen ble løslatt før dommen falt.

A$AP Rocky er også klar for Palmesus-festivalen i Kristiansand neste sommer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden