TNT-vokalist Tony Mills er død

Tony Mills på scenen med TNT i Halden i 2012 (med Ronni Le Tekrø – gitar, Tony Mills – vokalist, Diesel Dahl – trommer, Viktor Borge – bass) spiller på Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden. Arkivfoto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Tony Mills på scenen med TNT i Halden i 2012 (med Ronni Le Tekrø – gitar, Tony Mills – vokalist, Diesel Dahl – trommer, Viktor Borge – bass) spiller på Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden. Arkivfoto: Anette Karlsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere TNT-vokalist Tony Mills er død, 57 år gammel. Det melder kona hans og bandet på Facebook onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I en melding på Mills' Facebook-side skriver kona hans Linda Mills at han fikk diagnosen uhelbredelig kreft i bukspyttkjertelen i april.

– Det er med knust hjerte at jeg meddeler at min elskede mann og beste venn Tony Mills er død, skriver hun.

Mills var vokalist i TNT i perioden 2006 til 2013, og bandet hyller ham i en melding på Facebook-siden sin.

– Du ga oss tre flotte album, mange store konserter og mange fine minner sammen på veien og i studio. Vi føler et stort tap, skriver bandet.

Ifølge kona var han en livsnyter som levde livet til det fulle med stor humor og tilbrakte mye tid i verkstedet helt til det siste, med å fikse en terrengsykkel med planer om å bruke den til høsten.

– Kvelden før han gikk bort klarte han å hviske: Jeg har hatt et godt liv. Jeg har hatt et GODT liv. Jeg er bare litt forbanna på grunn av sykkelen, skriver Linda Mills.