Bahareh Letnes' dansepartner trekker seg fra «Skal vi danse»

Bahareh Letnes og kjæresten Per Sandberg er deltakere i årets utgave av «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Bahareh Letnes og kjæresten Per Sandberg er deltakere i årets utgave av «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kun to og en halv uke før premieren på TV-programmet «Skal vi danse», må Bahareh Letnes' dansepartner Fredric Brunberg trekke seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Bahareh Letnes og hennes kjæreste Per Sandberg deltar i dansekonkurransen. Men nå har altså Letnes' dansepartner trukket seg.

– Jeg møtte veggen da jeg var med i svenske «Let’s Dance» i vår, og jeg var rett og slett for kjapt tilbake i aksjon, sier Brunberg ifølge TV 2.

Brunberg har vært med i «Skal vi danse» i flere år. I fjor danset han med bloggeren Martine Lunde. De havnet på tredjeplass.

Aktuelt: Per Sandberg garanterer comeback, men ikke sikkert det blir med Frp

Han blir erstattet av proffdanseren Tom-Arild Hansen. Også Hansen har vært med i programmet flere ganger tidligere, sist i 2015.

Letnes synes det er leit at Brunberg måtte trekke seg.

– Jeg ønsker han lykke til og god bedring. Nå gleder jeg meg til å møte Tom-Arild, som jeg har hørt utrolig mye bra om, sier hun.

Aktuelt: Per Sandberg og Bahareh Letnes til Charterfeber

VIDEO: Se det første klippet av Per og Bahareh i «Charterfeber»:

VIDEO: Sandberg under Arendalsuka i fjor: – Dere har nærmest henrettet kjæresten min: