Glitter og stas på gullruteløper i Bergen

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom på rød løper før Gullruten 2019 i Grieghallen i Bergen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom på rød løper før Gullruten 2019 i Grieghallen i Bergen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Landets TV-kjendiser kjente sin besøkelsestid og poserte lørdag villig vekk på den røde løperen i Grieghallen der Gullruten 2019 arrangeres.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Blant dem som dukket opp var kjendiskokken Eyvind Hellstrøm. Han er nominert sammen med Truls Svendsen i kategorien "Beste underholdningsprogram" for "Truls à la Hellstrøm".

Komikeren Sigrid Bonde Tusvik, som leder kveldens Gullruten-utdeling for tredje år på rad, kan fortelle til Se og Hør at hun skal gjennom seks kjoleskift i løpet av utdelingen.

– Det kommer til å bli en pangåpning, folk kommer til å le, og vi skal ha jæskla kule musikere. Så jeg håper dere liker showet, sier hun om programmet som sendes på TV 2.

Nytt av året er at flere av kategoriene er slått sammen. I stedet for å kåre årets kvinnelige og mannlige programleder og skuespiller, vil begge kjønn være representert blant de nominerte i kategoriene «beste programleder» og «beste skuespiller».

Blant de nominerte til «beste programleder» er Solveig Kloppen. I serien «Det jeg ikke fikk sagt» fikk seerne et innblikk i hvordan hun har taklet sorgen ved å miste både mor og søster i løpet av få uker.