Lori Loughlin tiltalt for hvitvasking i opptaksjuks-sak

Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli (til venstre) er tiltalt for hvitvasking etter at de skal ha betalt bestikkelser for å få sine to døtre inn på et rolag på universitetet. Foto: Steven Senne / AP / NTB scanpix
Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli (til venstre) er tiltalt for hvitvasking etter at de skal ha betalt bestikkelser for å få sine to døtre inn på et rolag på universitetet. Foto: Steven Senne / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Myndighetene har utvidet tiltalene i opptaksjuks-saken i USA, og blant annet tiltalt skuespiller Lori Loughlin for hvitvasking.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kom fram under rettsmøtet tirsdag.

Tiltalene er tatt ut mot Loughlin, hennes ektemann Mossimo Giannulli og 14 andre rike foreldre som anklages for å ha jukset og betalt bestikkelser for å få barna sine inn på eliteuniversiteter som Yale og Stanford.

Ekteparet skal ifølge myndighetene ha betalt 500.000 dollar, snaue 3 millioner kroner, for å sikre sine to døtre plass på rolaget til University of Southern California til tross for at ingen av dem drev med roing.

Loughlin er blant annet kjent fra tv-serien «Under samme tak» hvor hun spilte rollefiguren Becky.

Den utvidede tiltalen kommer kun én dag etter at Frustrerte Fruer-skuespiller Felicity Huffman inngikk en avtale med myndighetene og innrømmet skyld i saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden