Filmskuespilleren Luke Perry er død

Se video: Skuespilleren Luke Perry døde etter å ha fått slag.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den amerikanske TV- og filmskuespilleren Luke Perry er død, 52 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge nettstedet TMZ døde han mandag morgen på St. Josephs sykehus i Burbank etter at han i forrige uke fikk et massivt slag. Perry var særlig kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210» der han spilte karakteren Dylan McKay.

Ifølge sin talsmann var Perry omgitt av familie og venner da han gikk bort. Perry ble kjørt til sykehus i all hast sist onsdag etter å ha fått slag i sitt hjem i Sherman Oaks i California.

Luke Perry var født i Mansfield i Ohio og hadde en omfattende skuespillerkarriere både på TV og i filmer. Han startet tidlig på 80-tallet og slo for alvor igjennom i «Beverly Hills 90210».

Deretter eksploderte karrieren. I løpet av sin karriere har han hatt nær hundre roller, sist som hovedrolleinnehaver i TV-serien «Riverdale».

Han hadde også en rolle i Quentin Tarantinos kommende Charles Manson-film, «Once Upon a Time in Hollywood».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skuespilleren fikk hjerneslag onsdag forrige uke, som var samme dag som tv-kanalen Fox gjorde det kjent at de skal spille inn en oppfølger av serien «Beverly Hills 90210», med alle Perrys medskuespillere fra 1990-tallet. Perry hadde imidlertid ikke signert kontrakt.

Skuespilleren, som også var kjent fra serien «Riverdale», ble innlagt etter å ha fått et slag i hjemmet sitt i Sherman Oakes og ble hentet i ambulanse klokka 9.40 på morgenen onsdag, ifølge TMZ.