Billettsalget til Eurovision i Israel stanset

Israelske Netta Barzilai vant fjorårets Eurovision Song Contest, og fremførte låten "Toy" under Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum lørdag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Israelske Netta Barzilai vant fjorårets Eurovision Song Contest, og fremførte låten "Toy" under Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum lørdag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Billettsalget til Eurovision Song Contest i Israel er midlertidig stanset på grunn av mistanke om uregelmessigheter, opplyser den statlige TV-kanalen Kan.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kan, som er arrangør for musikkonkurransen i Tel Aviv, sier de har mistanke om at hundrevis av de beste billettene er solgt til toppledere innen idrett og mediene framfor til publikum generelt.

De norske vinnerne: KEiiNO vant Melodi Grand Prix

Det dreier seg om billetter til hundretusener av shekel, ifølge Kan, som har gitt beskjed til konkurransens offisielle billettsalgselskap om å stanse salget.

Sikkerhetsminister Gilad Erdan har gitt politiet beskjed om å gå inn i saken etter at det er meldt om folk som selger billetter til to og en halv ganger pålydende pris på svartebørsen.

Finalen i musikkonkurransen finner sted 18. mai på Tel Avivs Expo Center.

Les også: Bratland skadd før MGP-finalen