Ny opptur for Skavlan

Fredrik Skavlan har grunn til å smile igjen etter at 2019 starter med en fin økning i seertall for talkshowet «Skavlan». Oppturen kommer etter at programmet fra nyttår ble flyttet fra fredag kveld til lørdag kveld.
Fredrik Skavlan har grunn til å smile igjen etter at 2019 starter med en fin økning i seertall for talkshowet «Skavlan». Oppturen kommer etter at programmet fra nyttår ble flyttet fra fredag kveld til lørdag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Talkshowet til Fredrik Skavlan på TV 2 ble fra årsskiftet flyttet fra fredag til lørdag kveld. Det har gitt resultater, og i helgen steg seerantallet igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Dagens Næringsliv hadde programmet «Skavlan» lørdag 366.000 seere, noe som er en dobling av bunnivået i november da kun 183.000 seere så på programmet i Norge.

Sesongpremieren forrige helg hadde 322.000 seere, så grepet med å flytte programmet fra fredag til lørdag har vært vellykket.

Programmet hadde en markedsandel på 35 prosent, og en andel på 32,7 prosent i den kommersielle målgruppen mellom 20 og 49 år.

Etter mange år på NRK skiftet Skavlan til TV 2 sist høst, og har måttet se seertallene synke voldsomt. I Sverige er imidlertid talkshowet fremdeles svært populært.