Meny

Nedturen har snudd for Skavlan

Endelig en opptur i seertallene for Skavlan etter en eneste lang nedtur siden han flyttet fra NRK til konkurrenten TV 2. Premieren 14. september ble sett av 440.000. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Flere seere har funnet veien tilbake til TV 2 og fredagsshowet til Skavlan. I helgen ble det notert 274.000 seere, en økning på 43.000, ifølge Kampanje.

Fredagens show 23. november hadde gjester som skiskytterparet Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva og skuespilleren Rose McGowan, som var blant dem som anmeldte Harvey Weinstein for voldtekt.

Samtidig var det 756.000 som så talkshowet til Lindmo på NRK1. Hun fikk også et løft i seertallet fredag sammenlignet med 16. november. Da hadde hun tøff konkurranse fra sjakksendingen på NRK2.

Seertallene for Skavlan er sammenlignet med sendingen 9. november. Helgen etter ble programmet sendt lørdagen på grunn av fotballandskamp for herrene mot Slovenia.

Seertallene har vært en stor skuffelse og nedtur for Skavlan etter at han flyttet fra NRK til konkurrenten TV 2. Premieren 14. september ble sett av 440.000.

Aktuelt: Skavlan: – Skuffet, men ikke overrasket over de dårlige seertallene

Populært